Maak een afspraak met Fysio Stok

Contact

Direct afspreken met onze fysiotherapeuten in Ulft

Met of zonder verwijzing van uw huisarts of specialist: u bent altijd welkom voor een afspraak bij Fysio Stok uit Ulft. Na een korte screening waarin we beoordelen of uw klacht in aanmerking komt voor behandeling, zullen we een afspraak maken voor een intake. Aansluitend beginnen we direct met de behandeling.

Neem direct contact op

Neem een handdoek mee

Omdat wij zorg willen dragen voor een optimale hygiëne, vragen we u om bij iedere behandeling een eigen handdoek mee te nemen.

Behandeling fysiotherapeut

De intake

Is fysiotherapie nieuw voor u? We leggen u even uit hoe zo’n eerste afspraak in zijn werk gaat, zodat u precies weet wat u te wachten staat.

 1. De ontvangst
  Bij binnenkomst in de praktijk meldt u zich bij de balie, waar u door onze assistente zal worden verwelkomd. Wanneer u een verwijsbrief van uw huisarts of specialist heeft meegenomen, kunt u deze bij haar afgeven. Zij zal vervolgens uw persoonlijke en verzekeringsgegevens met u doornemen. Heeft u nog vragen met betrekking tot vergoedingen? Stel ze gerust; onze assistente zal de tijd nemen u alles helder uit te leggen.
 2. Het intakegesprek
  De intake zelf bestaat uit een uitgebreid gesprek met de fysiotherapeut. U beschrijft in dit gesprek uw klachten en de omstandigheden waaronder deze klachten kunnen zijn ontstaan. Tevens is het voor de behandelend therapeut belangrijk om inzicht te krijgen in uw algemene gezondheidssituatie.
 3. Lichamelijk onderzoek
  Vervolgens vindt er een lichamelijk onderzoek plaats om inzicht te krijgen in de aard van uw klachten en welke lichamelijke structuren uw klachten veroorzaken of in stand houden. Daarnaast bekijkt de fysiotherapeut of de patiënt andere lichamelijke problemen heeft die toe te schrijven zijn aan de klacht.
 4. Het behandelplan
  Na de intake en het lichamelijk onderzoek worden de bevindingen met u besproken en kan er een behandelplan met u worden opgesteld.